Hideg- és stresszűző praktikák.

Érdekli, miért a lávaköves masszázs a téli hideg napokon vendégeink kedvenc masszázsa?

Eláruljuk a Lávaköves masszázs öt titkát.

  1. Már az amerikai indiánok, sőt az ősmagyarok sámánjai is használták a gyógyításhoz a felmelegített és testre helyezett köveket, ásványokat. A masszázs során használt vulkáni eredetű bazaltkövek sokáig megtartják a magas, kb.50 fokos hőmérsékletet, energiájuk, rezgésszámuk ilyenkor a legmagasabb.
  2. Dupla élvezet! A masszőr először a kezével végzi a masszírozó mozdulatokat, majd a finom meleg kövekkel, végül ezeket elhelyezi a már átmasszírozott testrészeken. 
  3. Csökkenti a fájdalmait! Próbálja ki, ha fájnak az izmai, ízületei, főleg, ha a hideg időtől rosszabbodnak  a tünetek, ha reumától szenved.
  4. Megszabadít a stressztől. A mélyre hatoló, meleg masszázs ellazít, kisimítja az idegeket, pihentető alfa állapotba kerülünk tőle.
  5. Erősíti az immunrendszerünket, mivel a vérkeringést stimulálva segít a méregtelenítésben.

Mi szinte félálomban lebegve töltöttük el ezt a másfél órát. Elmúlt a fejfájás, a feszültség, testünk-lelkünk kisimult és feltöltődött.

Miért próbáljam ki ezt az ősi gyógyító technikát, amit Thaiföldön már a kórházak hivatalos kezelései között is megtalálható?

A Herbál masszázs öt titka.

  1. Mert ez a komplex gyógymód kombinálja az aroma- és hőterápiát, a masszázs- és gyógynövény terápiával.
  2. Hatásosan csökkenti az ízületek és izmok fájdalmait, duzzanatait.
  3. Stressz-és feszültség űző. Egyik legjobb ellenszere a téli depressziónak. Újra ellazulva és  feltöltődve térsz vissza a való világba.
  4. Erősíti immunrendszerünket. A kezelés közben belélegezzük a válogatott gyógynövényeket, amelyek enyhítik  a köhögés, légúti panaszok, asztma tüneteit.
  5. Mi támogatjuk az etikus/ méltányos kereskedelemből származó árukat. Nagyon fontos számunkra, hogy a Thaiföldről érkező gyógynövény labdacsokat nők válogatják, csomagolják kis falvakban, ezzel segítjük őket és családjaikat.

Melyiket válasszam?