Kényeztető páros masszázs ajánlataink

Szalonunk specialitása a külön szinten kialakított Spa rész, ahol a hozzánk érkező pároknak lehetőségük van egy intim térben eltölteni egymással 2-3 órát.
Exkluzív körülmények, lágy zene,  gyertyafény és illóolajok varázsolják el vendégeinket. Lépjenek be és éljenek át egy igazi, felejthetetlen Spa élményt!
Színezzék újra a hétköznapokat!

VIP Luxus páros masszázs - kifinomult választás ínyenceknek

Három óra exkluzív élmény: közös fürdőzés, - többféle különleges fürdőolajból választott olajjal, - vörös rózsaszirmok között, fényterápiás infraszauna használattal.

Benne 90 perces aromaolajos masszázzsal kényeztetik vendégeinket thai masszőreink. Behűtött Martini Asti (édes) vagy Henkel (száraz) pezsgő, luxus csokoládé válogatás vagy különleges sajt válogatás és egzotikus gyümölcskosár varázsolja el az érzékeket.

64.000 Ft - 2 főre

Facebook vélemény: "Páros masszázson voltunk 💑🎁 nagyon jól éreztük magunkat ! Még vissza terünk! Személyzet nagyon kedves volt ❤️ Tisztaság 👌🏽 Köszönjük szépen az élményeket! ❤️ (M.Georgina)"

Luxus páros masszázs - az elegáns és stílusos meglepetés

Két és fél órában illatos fürdőzés vöröslő rózsaszirmok között, ellazító pihenés az  infraszaunában, benne 60 perc varázslatos aromaolajos masszázs.

A behűtött pezsgő és a különleges gyümölcskosár egészíti ki a test kényeztetését.

51.000 Ft - 2 főre

Facebook vélemény: "Csodálatos két órát töltöttünk el a párommal. A környezet igényesen szép, a masszázs fantasztikus volt.
Köszönjük. (L. Anna)"

Smaragd páros masszázs - a figyelmes törődés

Két óra alatt lehetőség van feltöltődni az infraszauna melegében és relaxálni az egy órás testet- lelket kényeztető aromaolajos masszázsban.

Kérésük szerint gyümölcskosár vagy egy üveg behűtött pezsgő édesítheti meg az eltöltött időt.

42.000 Ft - 2 főre

Facebook vélemény: "Nagyon nyugtató, kellemes hangulatú hely 😊 szuper masszázs, finom csokik, gyümölcsök, tea. Kedves recepciós 😊 szuper rózsás fürdő😍 szerintem ennél többet és jobbat nem is kívánhattunk volna! Köszönjük😊 (K.Ivett)"

Relax páros masszázs - a romantikus választás

Két órában lehetőségük van megmártózni az illatos rózsaszirmok között és ellazulni a thai masszőz egy órás aromaolajos masszázsában.

Választhatnak, hogy gyümölcskosárral vagy egy üveg behűtött pezsgővel teszik élvezetesebbé az így eltöltött minőségi időt.

42.000 Ft - 2 főre

Facebook vélemény:" Csodálatos élmény volt köszönjük a páros masszázs egyszerűen mennyei! A kiszolgálás és a környezet hihetetlen profi hangulatos és harmonikus pontosan olyan ami az ellazuláshoz elengedhetetlen! Mindenkinek csak ajánlani tudom! (B.Viktória)"